Yhdistys

Ammatilliset erityisopettajat ry, AEO on perustettu tammikuun lopussa vuonna 1978. Yhdistys perustettiin kokoamaan yhteen ammattioppilaitoksissa ja myöhemmin erityisammattioppilaitoksissa toimivia opettajia.

Tarkoituksena oli luoda yhteinen foorumi, jossa voitaisiin nostaa esiin ammatillisen erityisopetuksen kysymyksiä, ongelmia, jakaa yhteisiä kokemuksia ja auttaa toisiamme jaksamaan tässä haastavassa työssä. Ammatilliset erityisopettajat ry. ei ole edunvalvontayhdistys, vaan paremminkin aatteellinen yhdistys ja yhteen saattava foorumi.

Yhdistys seuraa tarkasti ammatillisen erityisopetuksen kehitystä, muutoksia ja ongelmakohtia pyrkien ottamaan niitä esille neuvottelevissa organisaatioissa kuten esim: AO, OAO ja OAJ.

Yhdistys järjestää vuosittain opintopäivät jossakin oppilaitoksessa, jonka opettajayhdistys kokoaa ohjelman ja huolehtii käytännön järjestelyistä. Opintopäivien tarkoituksena on kokoontua yhteen jakamaan ajatuksia ja käymään keskustelua työhön liittyvistä kysymyksistä.

One thought on “Yhdistys

 1. Olettehan jo viestittäneet kaikille jäsenille Päivi Pynnösen pyynnöstä ja sopimuksesta tästä sempasta.

  Ohessa vielä tietoja kirjeenä:

  Hei!

  Juolahti mieleeni vielä ennen viikonloppua muistuttaa, että olethan jo mukana mainiossa seminaarissamme 29.3.2017?

  OOO! -seminaari tulee toteutumaan, joten hyppäähän junaan ja saavu paikalle itsekin. Kokoonnumme rataa lähellä Verkatehtaan alueella, Suisto-klubilla.

  TaitajaPLUSsan ajankohtaisista asioista kertoo Matti Kauppinen.

  Suomalaisten poikien osallisuuden ja osaamisen tukemisesta raportoi Tatu Tossavainen Helsingin Poikien Talosta.

  Ja häkellyttävä tositarina Hämeenlinnan Ahvenistonharjun koulun erityisopettaja Sirpa Koskisen päätöksestä lopettaa opettaminen, sillä siitä seurasikin vallan mainioita kehitystarinoita.

  Iltapäivän työpajoissa pääsee rakentamaan näiden teemojen ympäriltä asioita yhdessä muiden osallistujien kanssa merkityksellisiksi ja omaa työtäsi tukeviksi.

  Kaikki tarvittava tieto ja ilmoittautumisen linkit löytyvät täältä: http://bit.ly/2kUOr02

  Ja tietenkin, seminaarin ohjelma on edelleen myös perinteisen ilmainen.

  Hopi, hopi – nyt heti ilmoittautumaan!

  HAMK Finnish Academy for Skills Excellence
  Sara Kaloinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.