Ota yhteyttä

Anna palautteesi Korpilammen ohjelmasta ja toiminnoista! Se on meille tärkeää, jotta tulevien vuosien päivät ovat entistä paremmat! Kiitos, jos olit mukana ja Kiitos jos jaksat vastata jotain!

 

Muilla lomakkeilla voit ottaa myös yhteyttä yhdistykseen ja liittyä jäseneksi.

 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

2 thoughts on “Ota yhteyttä

  1. Hei,
    Otin Jukka Teerikankaaseen yhteryttä sähköpostitse 29.12.2014 tarjoten jäsenillenne ilmaista oppilaitosturvallisuuskoulutusta Laureassa (Arjen ennakoiva turvallisuusjohtaminen koulutusorganisaatioille). En ole saanut teiltä vastausta, joten kyselenkin olisiko mahdollista lähestyä kauttanne jäseniänne kyseisen koulutuksen tiimoilta.

    Koulutus pitää sisällään uusimpien oppilaitos- ja korkeakouluturvallisuuden teorioiden ja käytäntöjen soveltamista omaan organisaatioonne. Kurssilla käydään siis muun muassa työturvallisuuden, varautumisen ja lainsäädännön teemoja, ja opiskelijat tarkastelevat omaa organisaatioitaan riskien arvioinnin ja tarvekartoituksen kautta. Koulutuksen avulla Laurea-ammattikorkeakoulu haluaa tarjota koulutusorganisaatioiden käyttöön monipuolisen ja käytännönläheisen turvallisuustyökalupakin arkeen. Tämä maksuton kurssi on laajuudeltaan 15 opintopistettä ja opetuskielenä on suomi. Koulutus järjestetään sekä lähi- että etäopiskeluna kevään 2015 aikana. Lähipäivät järjestetään Espoossa Leppävaarassa.

    Toivoisin teiltä yhteydenottoa tähän asiaan liittyen.
    Kiitos ja mukavaa vuoden alkua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.